سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

شروین آریانا – دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
سمیرا زیبنده محمود آباد –

چکیده:

امروزه دربسته بندی موادغذایی لفاف های خوراکی دربسیاری از مواد بطور کامل جایگزین لفافهای پلیمری و سنتزی گردیده است چرا که لفافهای خوراکی در مقایسه با لفافهای سنتزی از نقطه نظر حسی و کاربردی دارای سازگاری بیشتری با ماده غذایی می باشد وضمن جلوگیر یا زتولید زباله و عواقب زیست محیطی و همچنین افزایش ماندگاری و تازه ماندن محصول خواص حسی شایان توجهی به ماده غذایی می بخشند همچنین به واسطه ماهیت پروتئینی این پوشاننده ها باعث افزایش ارزش تغذیه ای ماده غذایی هم می گردند. از جمله کاربردهای این پوشش های خوراکی درارتباط با مواد غذایی می توان به پوشش دادن فراورده های فناوری میوه ها و سبزی های تازه برخی فراورده های گوشتی برخی فراورده های لبنی شکلات و تنقلات غلات صبحانه ای طیور و ماهی فراورده های منجمد فراورده های خشک شده انجمادی و نظایر آن اشاره کرد دراین مقاله قصد داریم به معرفی انواع و جایگاه استفاده از این پوشش های خوراکی بحث و بررسی نماییم ومزایا و معایب پوششهای خوراکی و سنتزی و پلیمری را مورد ارزیابی قرار دهیم.