سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۲

نویسنده(ها):

آیناز علیزاده – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
سمیه بهفر –

چکیده:

فیلم ها لایه های نازک پوشش دهنده موادهستند که محصول را در برابر عوامل مکانیکی و عوامل فساد حفظ می کنند فیلمهای خوراکی به دلیل حفظ مناسب کیفیت رطوبت و طعم تجزیه پذیری زیستی و مصرف راحت همراه محصول امروز رواج زیادی پیدا کرده اند پروتئینه ها یکی از ترکیبات بیوپلیمری مناسب برای تولید فیلم هستند که خصوصیات ممانعت کنندگی مناسب برای اکسیژن دیاکسید کربن و چربی بوژه دررطوبت نسبی پایین دارند کلاژن یکی از کاربردی ترین فیلم پروتئینی خوراکی در مقیاس تجاری است که بطور عمده در صنعت گوشت برای تولید پوشش های خوراکی سوسیس ها مورد استفاده قرار میگیرد و خصوصیات مکانیکی خوبی دارد با افزایش رطوبت نسبی نفوذ پذیری اکسیژن از آن افزایش می یابد عوامل اتصال دهنده متعدد شیمیایی برای بهبود خصوصیات مکانییک کاهش حلالیت و افزایش پایداری حرارتی این فیلم ها مورد استفاده قرار میگیرد مناسب ترین روش استخراج آن استخراج با اسید استیک است چرا که روشی ملایم تر می باشد.