سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

پگاه درجانی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
علیرضا صادقی ماهونگ – عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبی

چکیده:

با توجه به مشکلات زیست محیطی و بهداشتی ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای تغییر الگو و کاهش مصرف کیسه ها ظروف و محصولات یکبار مصرف پلاستیکی و جایگزین کردن موادقابل بازیافت غیرپلاستیکی تحقیقات متعددی صورت گرفته است یکی از روشهای حل این مشکل استفاده از بسته بندی های نوین می باشد که این بسته بندی ها شامل بسته بندی زیست تخریب پذیر و بسته بندیهای فعال می شوند که بسته بندی زیست تخریب پذیر نیز شامل دو گروه فیلمهای خوراکی و پلاستیکهای تجزیه پذیر می باشند امروزه دانشمندان اقدام به استفاده از فیلمهای خوراکی و پلاستیکهای زیستی تخریب پذیر و خوراکی نموده اندکه انی مواد پس از دور ریخته شدن طی ۱ یا ۲ هفته تجزیه و تبدیل به دی اکسید کربن و اب و اتان می شوند و در نتیجه از بین میروند جایگزین نمودن مواد پلاستیک تجزیه پذیر به جای پلاستیک نوید بخش کاهش ضایعات و الودگی های زیست محیطی و حفظ بهتر بهداشت و سلامت مواد غذایی در جهان است دراین مقاله به بررسی انواع بسته بندیهای نوین پرداخته می شود.