سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: نخستین کنفرانس خاورمیانه ای خشک کردن

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

عاطفه رضایی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران
آزاده مردانی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران
ثمر صحرایی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران
فاطمه مدرسی – دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه ارومیه

چکیده:

خشک کردن ترکیبی به کمک مایکروویو یک تکنیک آبگیری سریع است که می تواند برای غذاهای خاصی مخصوصاً برای میوه و سبزیجات استفاده شود. با افزایش نگرانی برای کیفیت محصول و هزینه های محصولات محققان به سمت ایجاد تکنولوژی های خشک کردن ترکیبی رفته اند. مزایای خشک کردن ترکیبی با مایکروویو شامل زمان کوتاهتر خشک کردن، بهبود کیفیت محصول و انعطاف پذیری در تولید انواع وسیعی از محصولات خشک شده است. البته کاربرد های اخیر مرتبط با بخش کوچکی از میوه وسبزیجات هستند که به دلیل هزینه های بالای شروع کار کردن و تکنولوژی نسبتاً پیچیده در مقایسه با خشک کردن سنتی است. خشک کردن ترکیبی با استفاده از مایکروویو مزایای روش های خشک کردن سنتی و حرارت دهی مایکروویو را دارد و منجر به پروسه ی بهتری نسبت به خشک کردن مایکروویو به تنهایی می شود. مقاله ی حاضر مرور جامعی از پیشرفت های اخیر در تحقیقات مرتبط با خشک کردن ترکیبی به کمک مایکروویو است.