سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: سومین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی و مهندسی شیمی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

سیدمحمدجواد آزمون – باشگاه پژوهشگران جوان –واحد ماهشهر- دانشگاه آزاد اسلامی –ماهشهر-ا
رضا گل محمدی جعفرآبادی – دانشجوی رشته مهندسی شیمی–واحد ماهشهر- دانشگاه آزاد اسلامی –ماهشه
داود پاویزهفشجانی – دانشجوی رشته مهندسی شیمی–واحد ماهشهر- دانشگاه آزاد اسلامی –ماهشه

چکیده:

وجود میکروارگانیسم های بیماری زا۰۱ در آب های خوردنی باعث استفاده از روشهایی برای حذف آنها شده که کلرزنی یکی از روشهایی است که به طور وسیع استفاده می شود ولی به خاطر محدودیت ها، از غلظت کم آن استفاده می شود که در حذف بعضی از میکروارگانیسم های خطرناک ناتوان بوده ولی با اضافه کردن یک سیستم خورشیدی ارزان قبل از کلرزنی، دمای آب تا ۷۲درجه سانتی گراد بالا می رود و همچنین از دی اکسید کلرین که محصولات جانبی سرطانزا مانندHAA و THM نمی کند استفاده شده که با درون یابی انجام شده به روشPCHIP از داده های EPA برای چند میکروارگانیسم مانند ژیاردیا و هپاتیتA که مقادیرCT برای حذف آنها به ترتیب ۰٫۵۹۸و۰٫۸۷۳min.mg/l شد که با استفاده از غلظت کلرین آزاد ۰٫۱mg/l در فرآیند، این اطمینان را به ما می دهد که تمام میکروارگانیسم ها حذف شده و در ضمن در شبکه انتقال نیز آب سالم خواهد ماند..