سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

فاطمه مهماندوست – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی
مهرایین قاسمی – دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی دانشگاه از
سارا رییسی –
وحید لقمانی –

چکیده:

نانو در زبان یونانی به معنای کوتوله است که درواقع اندازه ای در حدود ۱۰ به توان ۹- است بطو رمثال تار موی انسان بطور متوسط قطری معادل ۵۰۰۰ نانومتر دارد و یا یک سلول باکتریایی قطری معادل چند صد نانومتر دارد ریچارد فاینمن در سال ۱۹۵۹ در یک همایش جامعه فیزیک امریکا طی یک سخنرانی بحث خواص اتمی ذرات را مطرح کرد وی پیشنهاد کرد که می توان اتمهای مجزا را دستکاری کرد و مواد و ساختارهای کوچکی را تولید نمود که خواص متفاوتی دارند فایمن در سال ۱۹۶۵ موفق به ساخت سیلیکونهای منفذ دار و تولید نانوذرات فلزی شد از خصوصیات مواد نانو نسبت سطح به حجم بالای نانو مواد است د رمقیاس نانو اشیا شروع به تغییر رفتار می کند و رفتار سطوح بررفتار توده ای ماده غلبه م ی کند و در حقیقت این مقیاس قوانین فیزیک کوانتوم وارد صحنه می شود و امکان کنترل خواص ذاتی ماده از جمله دمای ذوب وخواص مغناطیسی وجود خواهد داشت.