سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

پیمان بهشتی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد
سارا صفارپور –
سیدمهدی جعفری –

چکیده:

دراین مقاله تاثیر غلظت صمغ ایرانی انگوم برروی خصوصیات رئولوژیکی امولسیونهای مورد استفاده در پوشینه ددار کردن با روش خشک کردن پاششی مورد بررسی قرارگرفته و نتایج حاصله با امولسیونهای پایدار شده توسط صمغ عربی مقایسه شده است بعدا زاستخراج صمغ محلولهای صمغ ۵-۱% با مالتودکسترین درآب تهیه گردید و با استفاده از هموژنیزاسیون با فشار بالا با ۵و۱۰% د – لیمونین امولسیفیه شد سپس ویسکوزیته امولسیونها به عنوان تابع یاز غلظت صمغ اندازه گیری شد مدلهای هرشل – بالکلی قانون توان و بینگهام برای بیان رفتار امولسیونهای تست شده مناسب هستند مدل کسون جهت تعیین ارتباط بین تنش تسلیم و غلظت مناسب تر است با افزایش غلظت صمغ در امولسیونها مقادیرشاخص قوام یا ویسکوزیته و شاخص رفتار جریان افزایش پیدا کردند.