سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

سیدمحمد حجی خراسانی – آموزش کده فنی حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
مرجان باقری نجف آباد –
یوسف رحیمی کشکولی –

چکیده:

اسانس پوست پرتقال کاربردهای زیادی درصنایع مختلف بخصوص صنایع بهداشتی و غذایی مانند اضافه شدن به نوشیدنی های گازدار بستنی کیک ها خوشبوکننده های هوا عطرها دارند هدف از این تحقیق تولید اسانس از پوست های تازه وخشک شده پرتقال با روشهایتقطیر با آب و بخار آب می باشد نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان میدهد که اسانس بدست آمده از پوست پرتقال تازه اگرچه بازده کمتری نسبت به روشهای دیگر دارد ولی به دلیل بالا بودن درصد ترکیبات اکسیژن دار درآنها که بهترتیب ۱۰/۳۱% و ۶/۷۰% برای تقطیر با آب و بخار آب بدست آمده است از کیفیت بالاتری برخودار می باشد از میان روشهای تقطیر روش تقطیر با آب روش مناسب تر برای استخراج اسانس می باشد زیرا اسانس پوست پرتقال تازه بدست آمده ازاین روش دارای کیفیت بهتری است.