سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

لیلا روفه گری نژاد – هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
مهدیه رحیمی – دانشجویان کارشناسی علوم و صنایع غذایی
رعنا پورخدادادی –
نازنین زائلی –

چکیده:

توسعه صنعت و تکنولوژی در قرن حاضر پیامد رشد روزافزون جوامع بشری دردستیابی به منابع ماده و انرژی می باشد و افزایش تقاضای تولید محصولات کشاورزی بطور قابل توجهی به مصرف آفت کشهای شیمیایی بستگی دارد با توجه به اینکه باقیمانده آفت کش مخاطرات جدی برای انسان دارد و موجب مسمومیت و عوارض پوستی و عصبی و اختلالات رفتاری و سرطان می گردد دراین مقاله سعی برآن شده است که جنبه های ایمنی باقیمانده آفت کشها درمواد غذایی بررسی شده و راهکارهای کاهش و حذف آنها ارایه گردد با توجه به مصرف بالای این مواد شیمیایی درکشور و اثرات نامطلوب بسیار آنها کشاورزان باید سعی در برقراری یک نوع سازش از طریق کاهش در میزان مصرف و به کارگیری توام آنها با دیگر روشهای مبارزه درجهت به حداقل رساندن اثرات آلوده کنندگی آنها کنند.