مقاله ارزیابی عملکرد و صفات مورفولوژیکی در ژنوتیپهای متحمل و حساس به شوری در برنج که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در زراعت و اصلاح نباتات ایران از صفحه ۶۱ تا ۷۱ منتشر شده است.
نام: ارزیابی عملکرد و صفات مورفولوژیکی در ژنوتیپهای متحمل و حساس به شوری در برنج
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برنج
مقاله تحمل به شوری
مقاله بیوماس کل
مقاله عملکرد
مقاله ضریب همبستگی و ژنوتیپ

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: محمدزاده مهیار
جناب آقای / سرکار خانم: پیغمبری سیدعلی
جناب آقای / سرکار خانم: نبی پور علیرضا
جناب آقای / سرکار خانم: نوروزی محمد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.