سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۳

نویسنده(ها):

سمانه خلیلی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی

چکیده:

تهیه کیک رژیمی با استفاده از شیرسویا و سفیده تخم مرغ حذف زرده می باشد زرده تخم مرغ موجب افزایش کلسترول می شود همچنین شیرسویا با جایگزین لسیتین موجوددر زرده تخم مرغ می شود و بافت کیک را نرم تر می کند و مدت ماندگاری کیک نیز افزایش می یابد دراین مقاله سعی شده است تا جایگزینی مناسب برای تهیه ی کیکهای رژیمی مطرح و مورد ارزیابی دقیق قرارگیرد.