سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: اولین کنگره ملی زغال سنگ

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

مصطفی مالکی مقدم – دانشجوی دکتری فرآوری مواد معدنی،مرکز تحقیقات فرآوری کاشیگر،دانشگاه
صمد بنیسی – استاد فرآوری مواد معدنی،بخش مهندسی معدن،دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده:

درکارخانه های فراوری زغال مخلوط کردن هوشمندانه انواع مختلف خوراک و محصول با روشهایی مانند منحنی میر mayer جهت دستیابی به محصولی با کارایی بالاتر و کیفیت مورد نظر بازار انجام می شود دراین تحقیق صحت استفاده از روش منحنی میر با تحلیل ریاضی مورد بررسی قرارگرفت از انجایی که روش ترسیمی بدست آوردن داده های قابلیت شستشو همواره با خطا همراه است دراین تحقیق روش کارتزینی رسم منحنی میر پیشنهاد شد با استفاده از نرم افزار matlab و براساس مفاهیم منحنی میر خصوصیات قابلیت شستشوی زغال و بهترین نسبت مخلوط کردن انواع زغال قابل دستیابی است به کارگیری این روش دریک سیستم سه محصولی برای زغال معین منجر به زغال شسته شده ای با خاکستر ۸ درصد و راندمان ۶۱ درصد محصول میانی با خاکستر ۳۵ درصد و راندمان ۱۸/۳ درصد و باطله ای با خاکستر ۶۵/۳درصد شد.