سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

ابوالفضل قرائی – کارشناسی ارشد مهندسی صنایع
سعید اسدی – استادیار دانشگاه پیام نور تهران
شکیبا غلامی – کارشناس مهندسی صنایع

چکیده:

تولید کنندگان به منظور بهبود مزیت رقابتی دربازارهای جهانی می بایست کلیه فعالیت های فاقد ارزش را ازسیستم های خود حذف نمایند دستیابی به بالاترین درجه سازگاری با معیارهای تولید ناب بهترین رویکرد دردستیابی به این مهم می باشد عناصربنیادی تولید ناب شامل عناصرجریان تولید سازمان دهی کنترل فرایند سنهجش و پشتیبانی می باشند سنجش درتولید ناب به معنای تعیین میزان سازگاری یک سیستم با ویژگیهای تولید ناب میباشد ازمهمترین مشکلات موجود درسنجش میزان ناب بودن یک سیستم عدم توجه به سطح مهارت افراد درامتیاز دهی به معیارها و نیز به کارگیری مقایسات زوجی ناهمگون دروزن دهی می باشد دراین مقاله با لحاظ نمودن ارزش کلام افراد درامتیاز دهی به ارایه روشی کاربردی برای تعیین میزان ناب بودن صنایع تولید غذایی پرداخته شده است.