مقاله اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv., sebri) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۲ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۴۳ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (pyrus communis cv., sebri)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پلی آمین ها
مقاله سالیسیلیک اسید
مقاله گلابی
مقاله کیفیت پس از برداشت

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: زاده باقری مسعود
جناب آقای / سرکار خانم: بمانا رضا
جناب آقای / سرکار خانم: عبدوسی وحید
جناب آقای / سرکار خانم: کامل منش محمدمجتبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای حفظ و نگهداری کیفیت، بازارپسندی و تنظیم بازار، نگهداری میوه در سردخانه ضروری است. میوه گلابی یک میوه فرازگرا و حساس بوده و کیفیت و خصوصیات ظاهری آن تحت تاثیر محیط سردخانه قرار می گیرد. این تحقیق به منظور بررسی اثر پلی آمین ها و سالیسیلیک اسید بر حفظ کیفیت، خصوصیات تغذیه ای و بازارپسندی گلابی رقم سبری صورت گرفت. در این بررسی میوه ها با ۲ نوع پلی آمین اسپرمین و اسپرمیدین و هر یک با ۲ غلظت ۱ و ۱٫۵ میلی مولار و ماده سالیسیلیک اسید با دو غلظت ۴ و ۸ میلی مولار به روش غوطه وری به ترتیب به مدت ۳ و ۵ دقیقه تیمار و در سردخانه با دمای ۰٫۵ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی حدود ۸۵ درصد نگهداری شدند. اندازه گیری صفات در زمان های ۸، ۱۶ و ۲۰ هفته پس از انبار صورت گرفت و صفاتی از قبیل سفتی بافت، درصد رطوبت، ویتامین ث، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، pH و پوسیدگی میوه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تیمار پلی آمین باعث حفظ رطوبت در مقایسه با میوه های شاهد گردید. میوه های شاهد در دوره انبارداری میزان پوسیدگی بیشتری را در مقایسه با سایر تیمارها نشان دادند. تیمارهای سالیسیلیک اسید و پلی آمین ها توانستند در حفظ سفتی بافت و ویتامین ث میوه های تیمارشده موثر باشند.