سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: اولین همایش ملی تربیت بدنی و علوم ورزشی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

شکوفه سخنور –

چکیده:

یافته های پژوهشی بسیاری در دسترس است که اثرات مصرف گیاه سیر را بر کاهش سطح گلوکز سرم و چربیهای خون ( کلسترول و تری گلیسرید) ثابت می کنند(۱،۴). همچنین نشان داده شده که گیاه سیر می تواند بر روی تنظیم فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا تأثیر قابل توجهی داشته باشد. مطالعات اپیدمیولوژیک بیانگر ارتباط منفی میان مصرف سیر و پیشرفت بیماری های قلبی- عروقی است (۲،۴) . بیماریهای قلبی- عروقی، از جمله بیماریهای چند عاملی هستند که بوسیله عوامل گوناگونی از جمله بالا بودن سطح چربیهای سرم خون (کلسترول و گلیسرید) مشخص می شوند(۲). از آنجا که امروزه معلوم شده اندازه دور کمر در ناحیه شکمی وهمچنین نسبت WHR از فاکتورهای تعیین کننده سطح بروز ناراحتی ها و حملات قلبی- عروقی است بر آنشدیم تا تأثیر مصرف سیر را بر چربیهای موضعی و بخصوص در ناحیه کمری و لگنی مورد بررسی قرار دهیم.