سال انتشار: ۱۳۸۸

محل انتشار: همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

راحیل رضایی – دانشجوی کارشناسی ارشد – گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و
مرتضی خمیری – اعضای هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع ط
مهران اعلمی – اعضای هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع ط

چکیده:

ماست منجمد یکی از فراورده های لبنی است که از نظر فیزیکی و کیفیت ظاهری مشابه بستنی می باشد . ویژگی منحصربفرد آن دارا بودن مزه اسیدی و آرومای ماست به همراه سردی بستنی است . این فراورده از طرفداران زیادی بویژه در کشورهای غربی برخوردار است که علت آن مناسب بودن این محصول به عنوان یک جایگزین کم چرب بستنی و دریافت اثرات مفید باکتریهای اسید لاکتیک استفاده شده در تولید ماست می باشد اگرچه هنوز در کشور ما جایگاه خود را پیدا نکرده است. این تحقیق به بررسی اثرصمغ عربی و گوار بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی ماست منجمد می پردازد