سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

سیدرحیم موسوی – دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد،
محمدحسین آق خانی – استاد یار گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی ، دانشگاه فردوسی مشهد
ابوذر نصیراحمدی – دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:

دانه بنه یک منبع روغن ( ۵۴ تا ۵۷ %) می باشد که به صورت خود رو در دامنه های رشته کوه زاگرس فراوان یافت می شود.شناخت خواص فیزیکی دانه بنه می تواند در اعمال فرایند های مناسب در مرحله برداشت، جداسازی و روغن گیری نقش اساسی ایفا کند. از این رو در این تحقیق برخی از خواص فیزیکی دانه بنه و تأثیر رطوبت بر آنها مورد برسی قرار گرفت.