سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

مرجان فروغی – مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا
جواد کرامت – استادیار دانشگاه صنعتی اصفهان
مهناز هاشمی روان – استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین

چکیده:

فیبررژیمی به قسمتی از گیاه اطلاق می شود که بدن توانایی هضم آن را ندارد و دریافت آن خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهایگوارشی و سرطان کلون را کاهش میدهد سوسیس و کالباس محصولاتی فاقد فیبر میب ا شند بنابراین اضافه کردن فیبررژیمی به فرمولاسیون این محصولات جهت بهبود ویژگیهای تغذیه ای و حسی ضروری به نظر می رسد دراین بررسی فیبر رژیمی گندم به ترتیب در مقادیر ۰/۵ و ۱و۱۵ و ۲ درصد به نمونه سوسیس اضافه گردید و ویژگیهای فیزیکی و آنالیز شیمیایی انجام پذیرفت نتایج آزمونهای فیزیکی نشان داد مقاومت برشی بافت و ظرفیت نگهداری آب درنمونه های تولید شده فیبررژیمی گندم نسبت به نمونه شاهد افزایش داشته است ولی تغییر محسوسی در رنگ نمونه ها رخ نداده است.