سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: سومین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی و مهندسی شیمی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

ایمان محمودی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر
هجیر کریمی – گروه مهندسی شیمی دانشگاه یاسوج
سیدعلی علوی فاضل – گروه مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

چکیده:

دراین مطالعه اثر برخی عوامل محیطی برروی راندمان حرارتی بخاری های گازسوز خانگی و بهینه سازی مصرف سوخت دراین وسیله پرکاربرد بوسیله انجام آزمایش مورد بررسی قرارگرفته است در مناطق مختلف اکسیژن موجود در هوای اطراف بخاری رطوبت هوا و فشار محلی متفاوت می باشد تفاوت در میزان اکسیژن و کم شدن میزان اکسیژن موجود در هوا باعث می شود که احتراق در بخاری بطور کامل صورت نگیرد و راندمان حرارتی پایین آید و میزان زیادی از انرژی موجود در سوخت هدر رود برای جبران کاهش در راندمان حرارتی یا هوای اضافی وارد می کنند یا فلوی گاز ورودی را کم کرده تا کاهش اکسیژن جبران شود. کاهش فشار محلی نسبت به سطح دریا تقریبا ۷۶۰mmHg موجب کاهش راندمان حرارتی بخاری می شود.