سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

فریده میرزایی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
طیبه پریزن – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار ایر
یونس نجفی درمیان – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه ارومیه

چکیده:

گوشت و محصولات گوشتی دارای حساسیت بالایی به آلودگی از طریق میکروارگانیسم ها در حین مراحل مختلف آماده سازی و فرآوری و حمل و نقل می باشند. امروزه افزایش تقاضای مصرف کنندگان به مصرف گوشت و محصولات گوشتی سالم و ایمن و دارای حداکثر کیفیت حسی و تغذیه ای و ظاهری مطلوب منجر به تلاش مداوم محققان برای کشف وگسترش روش های جدیدی تکنولوژیکی شده است کاربرد این روش ها به بهبود کیفیت و افزایش عمر ماندگاری محصولات گوشتی بسته بندی شده کمک می کند. از جمله اینتکنولوژی ها می توان به بسته بندی هوشمند, بسته بندی ضد میکروبی، بسته بندی فعال و زیست فعال، نانوتکنولوژی ، بسته بندی تحت اتمسفر کنترل شده و اصلاح شده اشاره کرد. در این مقاله اثرات انواع روش های مختلف بسته بندی و مواد مورد استفاده در بسته بندی روی جنبه های کیفیت و ایمنی محصولات گوشتی بررسی می گردد