سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

ساره بوستانی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز
مهسا مجذوبی –

چکیده:

آلرژی به عنوان یک واکنش نامطلوب وابسته به سیستم ایمنی شناخته می شود که دربرخی افراد به علت نقص ژنتیکی رخ میدهد آلرژن ها همان ملکولهای آنتی ژن می باشد که پاسخ را ایجاد می کند و تنها راه درمان این بیمایرها جلوگیری از مصرف غذای حاوی آلرژن می باشد درسالهای اخیر با توجه به پتانسیل بالای روشهای جدید فرایند اقدامات موثر و مناسبی برکاهش آلرژن های غذایی صورت گرفته است اثر اولتراسوند برکاهش حساسیت به میگو و خرچنگ اثر مثبت Pulsed Ultraviolet Light برکاهش حساسیت محصولات بادام زمینی اثر چشمگیر فرایند فشار بالا برکاهش حساسیت سویای جوانه زده و پرتودهی گاما برغیرفعال کردن لکتین و الرژن های شیر از جمله روشهای موثر جدید می باشد که دراین مطالعه به بررسی دقیق تر آنها پرداخته خواهد شد.