سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

فاطمه مهماندوست – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
سارا رئیسی –

چکیده:

میسو یکی از قدیمی ترین غذاهای تخمیری در ژاپن است واز محصولات مهم سویا به شمار می آید.در واقع میسو یک خمیر سویای تخمیری است که یک چاشنی مخصوص درخوراک ژاپنی است. انواع مختلف میسو تولید می شوند که تفاوتهایی در میزان استارترشان سویا,نمک و کوجی موجود در آنها می باشدو همچنین اختلافاتی در زمان رسیدن و در سایرپارامترها دارند.سوپ میسو معمولا برای صبحانه در ژاپن مصرف می شود.این ماده حاوی سبزیجات فصلی و توفو) tofu ( می باشد. میسو همچنین می تواند در سسها و چاشنیها,خورشها ,دیپها و غذاهای گوشتی استفاده می شود. میسو هم به صورت صنعتی و هم به صورت سنتی)خانگی(قابل تهیه است. میسو به عنوان یک محصول پروبیوتیک شناخته شده است واثرات مفید آن بر روی سلامتی در حال حاضر توجه جهانی را به خود جلب کرده است. در این مقاله ضمن بررسی و معرفی بیشتراین محصول,اثرات آن را بر سلامت و متابولیسم انسان توضیح میدهیم