سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

پوریا قره بگلو – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
حمید توکلی پور – استایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
عزیز همایونی راد – استادیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز
امیرحسین الهامی راد – استادیار دانشگاه آزاد سبزوار

چکیده:

به خاطر تاثیرات نامطلوب آنتی اکسیدانهای سنتزی استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی رو به افزایش است ویتامین c و ترکیبات فنولیک و ویتامینهای محلول درچربی مانند ویتامین e وکاروتنوئید ها آنتی اکسیدانهای مهمی هستند که باعث کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مختلف و سرطان می گردند گیاهان غنی از اینگونه آنتی اکسیدانها به طور عمده به گونه براسیکاسه تعلق دارند از دیگر گیاهان این گروه می توان به گل کلم کلم بروکلی کلم پیچ و شلغم اشاره کرد اینگونه گیاهان درکشورهای مدرن بسیار مورد توجه هستند دراین مقاله ویژگیهای آنتی اکسیدانی آنتی اکسیدانهایخوراکی و طبیعی و تاثیرحرارت برروی گیاهان براسیکاسه و شلغم و فعالیت آنتی اکسیدانی آنها مورد بررسی قرارگرفته اند.