سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

افسانه دوستی – دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی
محمدصادق صبوری – دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار،باشگاه پژوهشگران جوان،گرمسار،ایرا

چکیده:

در حال حاضر جمعیت کشور بیش از ۰۷ میلیون نفر می باشد که ۰۷ % آن را افراد کمتر از ۵۱ سال تشکیل می دهند و با توجه به رشد جمعیت که حداقل۳/۲%است دورنمای نیازهای غذایی خصوصاً نیازهای پروتئینی در آینده به خوبی مشخص می شود و در این رابطه تولیدات کشاورزی به ویژه فرآورده های دام و طیور که از نظر تأمین پروتئین حیوانی مورد نیاز مردم است اهمیت زیادی دارد. با توجه به رشد سریع جمعیت جهان و متعاقبآن کمبود مواد غذایی )به خصوص مواد پروتئینی( در اغلب کشورهای جهان سوم، پرداختن به افزایش مواد غذایی و بهره وری در تولیدات زراعی و دامی امری اجتناب ناپذیر است و از آنجا که گوشت یکی از عمده ترین واساسی ترین منبع پروتئین می باشد کمبود آن باعث بروز سوء تغذیه شده و رشد جسمی و ذهنی را مختل می کند، مدیران و مروجان بخش کشاورزی می توانند با معرفی الگوی مناسب تولید و مدیریت دام به افزایش کارائی و اثربخشی فعالیت های دامداری کمک کنند . بر همین اساس با آموزش های ترویجی برای دامداران می توان به افزایش تولیدات ملی امید بست